Χώροι, Προσωπικό, Υπολογιστικοί Πόροι

Χώροι

Το ΚΥΠΕΣ στεγάζεται στο ισόγειο κτιρίου του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών.

kypes ece upatras

Το ΚΥΠΕΣ είναι διαθέσιμο στα μέλη του Τμήματος ως εξής:

· Δευτέρα - Πέμπτη από 08.30 έως 20.30
· Παρασκευή από 08.30 έως 17.00

Οι χώροι του είναι:

Αίθουσα Ελεύθερης Δράσης (αίθουσα ΚΥΠΕΣ-Ι): φιλοξενεί 50 υπολογιστές. Η αίθουσα αυτή είναι διαθέσιμη στους φοιτητές για τις δραστηριότητές τους, χωρίς χρονικό περιορισμό στα πλαίσια του ωρολόγιου προγράμματος του ΚΥΠΕΣ. Σε έκτακτες περιπτώσεις και κατόπιν απόφασης της Επιτροπής του ΚΥΠΕΣ η αίθουσα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αίθουσα εργαστηρίων ή σεμιναρίων.

kypes I ece upatras

Αίθουσα Εργαστηρίων (αίθουσα ΚΥΠΕΣ-ΙΙ): φιλοξενεί 56 υπολογιστές. Η αίθουσα αυτή χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εργαστήρια, φροντιστήρια, σεμινάρια και γενικά για κάθε είδους εκπαιδευτική δραστηριότητα . Η αίθουσα αυτή δεν χρησιμοποιείται για δραστηριότητες γενικού σκοπού από τους φοιτητές.

kypes II ece upatras
Αίθουσα ΚΥΠΕΣ-ΙΙΙ: φιλοξενεί 45 υπολογιστές. Η αίθουσα αυτή χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εργαστήρια, φροντιστήρια, σεμινάρια και γενικά για κάθε είδους εκπαιδευτική δραστηριότητα και μόνο. Η αίθουσα αυτή δεν χρησιμοποιείται για δραστηριότητες γενικού σκοπού από τους φοιτητές.

kypes III ece upatrasΠροσωπικό ΚΥΠΕΣ

Το ΚΥΠΕΣ ως εργαστήριο του Τμήματος ΗΜΤΥ διοικείται από Διευθυντή. Διευθυντής του ΚΥΠΕΣ είναι ο Αν. καθηγητής  Βοβός Παναγής.

Το προσωπικό του ΚΥΠΕΣ αποτελείται από μόνιμο προσωπικό και προσωπικό με σύμβαση. Στόχος του προσωπικού είναι:
· η οργάνωση και η υποστήριξη των υπολογιστικών συστημάτων του ΚΥΠΕΣ και του Τμήματος
· η οργάνωση, υλοποίηση και υποστήριξη υπηρεσιών του Τμήματος όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, υπηρεσίες ιστοσελίδων κλπ
· ο σχεδιασμός και η υλοποίηση νέων υπηρεσιών και τεχνολογιών
· η υλοποίηση υπηρεσιών και τεχνικών για την προστασία των υπολογιστικών συστημάτων του Τμήματος και των δεδομένων των χρηστών
· η υποστήριξη του συνόλου των χρηστών του Τμήματος
· η υποστήριξη των εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του Τμήματος (εργαστήρια, φροντιστήρια, σεμινάρια)

Mόνιμο Προσωπικό
o Θωμόπουλος Γεώργιος, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MSc, ΕΔΙΠ, τηλέφωνο 2610 996835, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
o Σταυρουλόπουλος Χρήστος, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ΕΤΕΠ, τηλέφωνο 2610 996802, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσωπικό Υποστήριξης (με σύμβαση)
Δρ. Γκοντζής Ανδρέας  , Πτ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MSc, PhD, τηλέφωνο 2610 996870, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία για πληροφορίες, τεχνική υποστήριξη, αναφορά προβλημάτων, δέσμευση αιθουσών κλπ παρακαλούμε επικοινωνείτε με το προσωπικό του ΚΥΠΕΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνια

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών

Πολυτεχνική Σχολή

Πανεπιστήμιο Πατρών

Επικοινωνία

Προπτυχιακά:

Τηλ. 2610 996418-6420-6423-6419

secretary-students[at]ece.upatras.gr

Μεταπτυχιακά:

Τηλ. 2610 996422 - 6493

secretary-graduate[at]ece.upatras.gr