Χρηματοδοτούμενες θέσεις Μεταδιδακτόρων και Διδακτορικών φοιτητών στο Industrial Systems Institute στην Πάτρα

Το Industrial Systems Institute (ISI) (www.isi.gr) που εδρεύει στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών  προσφέρει  χρηματοδοτούμενες υποτροφίες, διδακτορικού διπλώματος και θέσεις μεταδιδακτόρων, με ανταγωνιστικό μισθό, που  σχετίζονται με χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση (διάρκειας τουλάχιστον 3 χρόνων) που έχουν ως στόχο τον σχεδιασμό, ανάλυση και υλοποίηση ασύρματων δικτύων 6ης γενεάς. Ποιο συγκεκριμένα 

  • Native integration of AI in 6G wireless networks, with implementations of LLM-assisted Machine Reasoning for network orchestration.
  • Ζero-Touch management enabling AI-driven dynamic slice reconfiguration for self-driven 6G infrastructure and self-optimization

Οι υποψήφιοι θα έχουν πρόσβαση στον 5G tesbed του ISI και μέρος του ερευνητική τους ενασχόλησης θα είναι πειραματικό, θα συμμετέχουν στις συναντήσεις εργασίας των έργων, θα έχουν τη δυνατότητα να παρίστανται σε διεθνή συνέδρια και να δημοσιεύουν την ερευνητική δουλειά τους σε περιοδικά διεθνούς κύρους.

Επιθυμητές γνώσεις σε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω αντικείμενα

  • Familiarity with AI/ML algorithms, tools and basic workflows.
  • Expertise in Python development and / or other programming languages
  • Experience on Docker and container networking or with Kubernetes.

Οι θέσεις αφορούν διδάκτορες ή πτυχιούχους ή τελειόφοιτοι φοιτητές με γνώσεις Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Επιστήμη Υπολογιστών ή άλλους σχετικούς κλάδους μπορούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους  το συντομότερο δυνατόν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους.

Οι εργασία θα αρχίσει Απρίλιο-Ιούνιο 2024.

Επικοινωνια

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών

Πολυτεχνική Σχολή

Πανεπιστήμιο Πατρών

Επικοινωνία

Προπτυχιακά:

Τηλ. 2610 996418-6420-6423-6419

secretary-students[at]ece.upatras.gr

Μεταπτυχιακά:

Τηλ. 2610 996422 - 6493

secretary-graduate[at]ece.upatras.gr