Ανακοίνωση δήλωσης μαθημάτων ΜΦ χειμερινού εξαμήνου 2022-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Δηλώσεις μεταπτυχιακών μαθημάτων

χειμερινού εξαμήνου, ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Οι δηλώσεις των μεταπτυχιακών μαθημάτων:

α)         του Δ.Π.Μ.Σ. "Πράσινη Ηλεκτρική Ενέργεια: Ευφυείς Τεχνολογίες και Στρατηγικές Διαχείρισης» και

β)  του Δ.Π.Μ.Σ. "Κατανεμημένη Πράσινη Ηλεκτρική Ενέργεια και τις Προηγμένες Δικτυακές Υποδομές για τη Διαχείριση και την Οικονομία της"

για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν:

 

από (σήμερα) Πέμπτη 24 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

στη διεύθυνση: https://progress.upatras.gr/

 

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους κωδικούς σας μπορείτε να επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την ηλεκτρονική γραμματεία (ενώ συνδέεστε με τις άλλες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου) θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αφορά μόνο τους εισαχθέντες μεταπτυχιακούς φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Σας ενημερώνουμε ότι από την κατηγορία «Προαιρετικά Μεταπτυχιακά Μαθήματα» δικαιούστε να δηλώσετε μέχρι δύο (2) μεταπτυχιακά μαθήματα, τα οποία δεν θα υπολογίζονται στην απόκτηση του Διατμηματικού Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, αλλά θα αναγράφονται στην αναλυτική σας βαθμολογία.

Από τη Γραμματεία