Σχετικά με τις δηλώσεις μαθημάτων στον κύκλο του Διδακτορικού Διπλώματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για τους Υποψήφιους Διδάκτορες του Τμήματός μας αναστέλλονται και δεν θα πραγματοποιηθούν για το χειμερινό εξάμηνο 2022-2023, ενόψει της προσαρμογής με το τελευταίο νομικό πλαίσιο.

Τέλος, παρακαλούνται οι Υποψήφιοι Διδάκτορες που πρόκειται να ολοκληρώσουν τις διδακτορικές τους σπουδές κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (2022-2023), να αποστείλουν άμεσα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τα εξής στοιχεία:

  • το ονοματεπώνυμο του/της Υ.Δ.,
  • ο Α.Μ. και
  • την πιθανή ημερομηνία ολοκλήρωσης των διδακτορικών τους σπουδών.

Παρακαλούμε η αποστολή των e-mail να γίνεται από λογαριασμό του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή του Πανεπιστημίου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επικοινωνια

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών

Πολυτεχνική Σχολή

Πανεπιστήμιο Πατρών

Επικοινωνία

Προπτυχιακά:

Τηλ. 2610 996418-6420-6423-6419

secretary-students[at]ece.upatras.gr

Μεταπτυχιακά:

Τηλ. 2610 996422 - 6493

secretary-graduate[at]ece.upatras.gr