Προώθηση εκπαιδευτικού διαγωνισμού | Greentech Challenge by ESY NTUA

Σας στέλνω εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του Greentech Challenge by ESU NTUA,  για να σας ζητήσω να συμβάλετε στην προώθηση του Τελικού του διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
 
Το Greentech Challenge by ESU NTUA  είναι ο  μεγαλύτερος εθνικός διαγωνισμός πράσινων καινοτόμων ιδεών, που διοργανώνεται από το ΕΜΠ για 4η συνεχόμενη χρονιά με την συμμετοχή ομάδων από όλα τα Πολυτεχνεία της χώρας. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να βοηθήσει τους φοιτητές να αξιοποιήσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις για να λύσουν με καινοτομία υπάρχοντα προβλήματα στην αγορά.Η συμβολή σας αφορά τρεις κατευθύνσεις:

  • ·Ανάρτηση στην ιστοσελίδατης σχολής σχετική ανακοίνωση, η οποία επισυνάπτεται.
  • ·Μια δημοσίευση στα Social Media της σχολής για την διεξαγωγή του διαγωνισμού και της δυνατότητας παρακολούθησής του μέσα στην εβδομάδα. Το κείμενο για τη δημοσίευση επίσης επισυνάπτεται.
  • ·Ζωντανή αναμετάδοσητου διαγωνισμού στα Social Media της σχολής σας - Θα μπορείτε να κάνετε repost το live streaming που θα πραγματοποιήσουμε στη σελίδα Facebook του GreenTech Challenge. Θα λάβετε σχετικό link την Κυριακή το πρωί.

Το Greentech Challenge είναι ένας διαγωνισμός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και είναι πολύ σημαντική για εμάς η διάδοσή του στο δίκτυο των Πολυτεχνείων όλης της χώρας, για την σύνδεση αυτών με τον παραγωγικό τομέα. Στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.Με εκτίμηση,
Χρήστος Καλαντζής  

© Δικαιώματα HMTY 2021. Σχεδιασμός και ανάπτυξη από ΚΥΠΕΣ