Εργαστήριο Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων ΙΙ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΙΙ (Εργ.) (ECE_Υ320)

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες του 2ου ή μεγαλύτερου έτους που πρόκειται να παρακολουθήσουν το Εργαστήριο των Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων ΙΙ του 3ου εξαμήνου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους μέσα από την πλατφόρμα του eclass και εν συνεχεία να επιλέξουν να ενταχθούν στην ομάδα «Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21».

Λαμβάνοντας υπόψη τους Υγειονομικούς περιορισμούς, την ΚΥΑ σχετικής με την λειτουργία των ΑΕΙ και τις αποφάσεις των οργάνων του Πανεπιστημίου υπό τις δεδομένες συνθήκες, οι Εργαστηριακές ασκήσεις θα διεξαχθούν δια ζώσης και ο μέγιστος αριθμός φοιτητών στην αίθουσα θα είναι 10. Οι εργαστηριακές ασκήσεις θα διεξάγονται ατομικά και όχι με ομάδες όπως αυτό συνέβαινε.

Περισσότερες πληροφορίες/λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής και τις υποχρεώσεις, θα συζητηθούν στην εναρκτήρια εξ’ αποστάσεως συνάντηση αλλά και μέσω των ανακοινώσεων που θα «ανεβαίνουν» στο eclass.

Ο Διδάσκων

Δημήτρης Τσιπιανίτης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© Δικαιώματα HMTY 2020. Σχεδιασμός και ανάπτυξη από ΚΥΠΕΣ