Δηλώσεις μεταπτυχιακών μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου για το ΔΠΜΣ "Κατανεμημένη Πράσινη Ηλεκτρική Ενέργεια και τις Προηγμένες Δικτυακές Υποδομές για τη Διαχείριση και την Οικονομία της"

Οι δηλώσεις των μεταπτυχιακών μαθημάτων του Δ.Π.Μ.Σ. "Κατανεμημένη Πράσινη Ηλεκτρική Ενέργεια και τις Προηγμένες Δικτυακές Υποδομές για τη Διαχείριση και την Οικονομία της" για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν:

από Τετάρτη 4 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 στη διεύθυνση: https://progress.upatras.gr/

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους κωδικούς σας μπορείτε να επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την ηλεκτρονική γραμματεία (ενώ συνδέεστε με τις άλλες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου) θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι από την κατηγορία «Προαιρετικά Μεταπτυχιακά Μαθήματα» δικαιούστε να δηλώσετε μέχρι δύο (2) μεταπτυχιακά μαθήματα, τα οποία δεν θα υπολογίζονται στην απόκτηση του ΔΜΔΕ, αλλά θα αναγράφονται στην αναλυτική σας βαθμολογία.

Από τη Γραμματεία

© Δικαιώματα HMTY 2020. Σχεδιασμός και ανάπτυξη από ΚΥΠΕΣ