Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συστήματα Επεξεργασίας Πληροφορίας και Μηχανική Νοημοσύνη»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

  • Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής
  • Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών
  • Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ

«ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ»

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συστήματα Επεξεργασίας Πληροφορίας και Μηχανική Νοημοσύνη», το οποίο οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών  Σπουδών και συνδιοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, έως 25 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Η υποβολή αιτήσεων στο ΔΠΜΣ ΣΜΗΝ για το ακαδημαϊκό έτος 2020/21 ξεκινάει στις 15 Ιουνίου 2020 και ολοκληρώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου 2020.  Το σύστημα υποβολής θα είναι ανοικτό για όλο αυτό το διάστημα.  Η αξιολόγηση όμως θα γίνει σε δύο φάσεις: 

  • 1η Φάση: Θα αξιολογηθούν όσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί έως την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020.
  • 2η Φάση: Θα αξιολογηθούν όσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί στο επόμενο διάστημα και έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Στην αναλυτική προκήρυξη (Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος) περιέχονται πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία των δύο φάσεων καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.   Η αναλυτική προκήρυξη βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο του ΔΠΜΣ ΣΜΗΝ, στη διεύθυνση:

http://xanthippi.ceid.upatras.gr/dsp/files/SMHN_prokhryksh_2020.pdf

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη δικτυακή διεύθυνση https://matrix.upatras.gr/sap/bc/webdynpro/sap/zups_pg_adm .  

Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν εντός προθεσμίας και συγκεκριμένα:  είτε έως 5/7/2020 για όποιον επιθυμεί να αξιολογηθεί στη 1η Φάση, είτε έως 13/9/2020 για όποιον επιθυμεί να αξιολογηθεί στη 2η Φάση. Οι αιτήσεις που δεν είναι πλήρεις ή είναι εκπρόθεσμες δεν θα εξετάζονται.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το ΔΠΜΣ ΣΜΗΝ μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών,  Τηλ.: 2610-996945-40,  (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στον Διευθυντή του ΔΠΜΣ ΣΜΗΝ, Καθηγητή Κωνσταντίνο Μπερμπερίδη (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

© Δικαιώματα HMTY 2021. Σχεδιασμός και ανάπτυξη από ΚΥΠΕΣ