Εκθέσεις προόδου Υ.Δ. και ορισμό Τ.Σ.Ε. νεοεισαχθέντων Υ.Δ

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την παρ. 10.3 του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματός μας «…στο χρονικό διάστημα 1/7 μέχρι 30/9 κάθε χρονιάςπαρουσιάζει προφορικά ή υποβάλλει και εγγράφως αναλυτικό υπόμνημα ενώπιον της Τ.Σ.Ε. σχετικά με την πρόοδο της διδακτορικής του διατριβής…Επίσης  στο ίδιο χρονικό διάστημα, η ΤΣΕ κάθε ΥΔ είναι υποχρεωμένη να καταθέτει ετήσια έκθεση προόδου. Σχέδιο εκθέσεως προόδου παρουσιάζεται στο Παράρτημα 3.»

Κατόπιν αυτού, σας αποστέλλουμε το σχέδιο εκθέσεως προόδου και παρακαλούμε για τις από μέρους σας ενέργειες.

Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την παρ. 7.2 του προαναφερόμενου κανονισμού «…Εντός αποκλειστικής προθεσμίας έξι μηνών ο επιβλέπων Καθηγητήςοφείλει να εισηγηθεί για Τριμελή Συμβουλευτική Επιτροπή (Τ.Σ.Ε.), όπως ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.» Συνεπώς, παρακαλούμε τους Επιβλέποντες Καθηγητές των νεο-εισαχθέντων ΥΔ όπως αποστείλουν στη Συνέλευση του Τμήματος τη συγκρότηση της Τ.Σ.Ε. καθώς και τον ορισμό του θέματος της διδακτορικής διατριβής.

Από τη Γραμματεία

--------------------------------------------------------------------------------

Πανεπιστήμιο Πατρών

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών

Γραμματεία 

Τμήμα Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών

Τηλ. 2610996422

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-------------------------------------------------------------------------------

© Δικαιώματα HMTY 2020. Σχεδιασμός και ανάπτυξη από ΚΥΠΕΣ