Συμπληρωματικές αναθέσεις μαθημάτων ΥΔ, για το χειμερινό εξάμηνο ακ. έτους 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α: Υποψήφιοι Διδάκτορες που είναι εκτός του υποσυστήματος της Ηλεκτρονικής Γραμματείας

Οι συμπληρωματικές δηλώσεις μαθημάτων για τους υποψήφιους διδάκτορες, που είναι εκτός του υποσυστήματος της Ηλεκτρονικής Γραμματείας, για το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 8/2/2021 μέχρι 10/2/2021, και θα γίνουν μέσω αποστολής e-mail [από λογαριασμό του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή του Πανεπιστημίου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)] στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπου θα πρέπει να αναφέρονται: 

-        το ονοματεπώνυμο και ο Α.Μ. του Υ.Δ.,

-        τα χρωστούμενα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου.

Β: Υποψήφιοι Διδάκτορες που είναι στο υποσύστημα της Ηλεκτρονικής Γραμματείας

Οι συμπληρωματικές δηλώσεις μαθημάτων για τους υποψήφιους διδάκτορες, που είναι στο υποσύστημα της Ηλεκτρονικής Γραμματείας, για το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από 8/2/2021 μέχρι 10/2/2021 και θα γίνουν μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας στη διεύθυνση https://progress.upatras.gr

Επιπλέον, επισημαίνουμε στους Υ.Δ. ότι οι δηλώσεις μαθημάτων στον κύκλο του Διδακτορικού Διπλώματος, πραγματοποιούνται στην έναρξη κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου, σε προθεσμίες που ανακοινώνονται από τη Γραμματεία.

Τέλος, επισυνάπτουμε τις σχετικές ΟΔΗΓΙΕΣ για τη δήλωση μαθημάτων.

© Δικαιώματα HMTY 2021. Σχεδιασμός και ανάπτυξη από ΚΥΠΕΣ