Ανακοινώσεις πρώτου έτους

Εδώ θα αναρτώνται ανακοινώσεις των νεοεισαχθέντων πρωτοετών φοιτητών του Τμήματός μας.


Εργαστήριο του μαθήματος "Εισαγωγή στους Υπολογιστές"

Στην πλατφόρμα eclass (https://eclass.upatras.gr/courses/EE905/) έχουν ανακοινωθεί οι ομάδες για το εργαστηρίο του μαθήματος "Εισαγωγή στους Υπολογιστές". Η πρώτη εργαστηριακή άσκηση για τις ομάδες Α1,Α2,Α3, Β1,Β2 και Β3 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΥΠΕΣ ΙΙ την Τετάρτη 13/10, ενώ για τις ομάδες Α4,Α5,Α6,Β4,Β5 και Β6 την Πέμπτη 14/10.

Παρακαλούνται οι φοιτητές / -τριες που δεν έχουν συμπεριληφθεί στις εργαστηριακές ομάδες να προσέλθουν την Τετάρτη εφόσον το επώνυμό τους αρχίζει από Α - ΜΕ και την Πέμπτη εφόσον το επώνυμό τους αρχίζει από ΜΙ - Ω.


Πρόσβαση πρωτοετών φοιτητών στους υπολογιστές του ΚΥΠΕΣ

Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές ότι οι λογαριασμοί τους για την πρόσβαση στους υπολογιστές του ΚΥΠΕΣ (username και password) θα ενεργοποιηθούν στο τέλος της παρούσας εβδομάδας και θα αποσταλλούν σε κάθε έναν προσωπικά στο email του στο Upnet. 

Εκ του ΚΥΠΕΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ --  ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΆΛΓΕΒΡΑ (Α' έτος)

Σας ενημερώνουμε ότι το Φροντιστήριο Γραμμικής Άλγεβρας που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 10-12πμ στην ΗΛ4 δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12/10. Τα φροντιστήρια της Ομάδας Α θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 19/10.

Οι διδάσκοντες


Ανακοίνωση για το μάθημα "ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ"

Διαλέξεις ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ για την 1ηεβδομάδα


Μεταγραφές - Ανακοίνωση για τους φοιτητές/τριες

Όσοι φοιτητές/τριες θα κάνουν μεταγραφή στο τμήμα μας από άλλα συναφή τμήματα  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα
https://forms.gle/MxuvwZe4Sk2fbT2z6


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2021-2022


 

© Δικαιώματα HMTY 2022. Σχεδιασμός και ανάπτυξη από ΚΥΠΕΣ