Τετάρτη, 21 11 2018

Δομή και Όργανα

 

Πρόεδρος
 Καθηγητής Κουμπιάς Σταύρος
Διευθυντές Τομέων
Δ/ντής του Τομέα Τηλεπικοινωνιών & Τεχνολογίας: Θεόδωρος Αντωνακόπουλος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δ/ντής του Τομέα Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας: Ελευθερία Πυργιώτη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δ/ντής του Τομέα Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών: Ευθύμιος Χούσος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δ/ντής του Τομέα Συστημάτων & Αυτομάτου Ελέγχου: Δημοσθένης Καζάκος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Συνέλευση

Η Συνέλευση του Τμήματος απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη:

- ΔΕΠ του Τμήματος (35 εκλεγμένα μέλη ΔΕΠ)
- Εκπρόσωποι φοιτητών (1)
- Εκπρόσωποι ΜΦ (2)
- Εκπρόσωποι Ε.ΔΙ.Π. (1)
- Εκπρόσωποι Ε.Τ.Ε.Π. (1)


Γενική Συνέλευση με Ειδική Σύνθεση

Η Γενική Συνέλευση με Ειδική Σύνθεση του Τμήματος απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη:

- Δ.Ε.Π. της Γενικής Συνελεύσεως του Τμήματος
- Δύο εκπρόσωποι των Μεταπτυχιακών Φοιτητών