Τετάρτη, 13 11 2019

Περράκη Βασιλική

 

Βασιλική Περράκη, Λέκτορας

Τομέας Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας Πληροφορίας

profile photo
   
   
Ιστοσελίδα:  
τηλ: +302610996467
fax: +302610996811
e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Google Scholar: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Βασιλική Περράκη, γεννημένη στην Κρήτη, έλαβε το πτυχίο Φυσικής από το αντίστοιχο Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το έτος 1984 έλαβε το D.E.A από το Universite de Paris VII και το 1988 το Doctorat de l' Universite de Paris VII, στη Γαλλία.H ερευνητική της εργασία εκπονήθηκε στο Laboratoire de Physique des Solides στο CNRS Meudon στην ομάδα του Δρ. Μ. Rodot και ένα μέρος των πειραμάτων στο IMEC Leuven στην ερευνητική ομάδα του Prof. R. Mertens. Είναι Λέκτορας, στον Τομέα Τηλεπικοινωνιών & Τεχνολογίας της Πληροφορίας, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχ/κών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στις επιστημονικές περιοχές της:
* μελέτης της τεχνολογίας επιταξιακών ηλιακών κυττάρων (κατασκευασμένων από χαμηλής ποιότητας-οικονομικά- υλικά),
* Βελτιστοποίησης χαρακτηριστικών παραμέτρων των και της απόδοσης των, 
* εφαρμογής των Φωτοβολταϊκών σε Τηλ/κούς σταθμούς και σε αυτόνομα ή διασυνδεδεμένα συστήματα. 

Ώρες γραφείου για φοιτητές:
Τετάρτη 10-12
Πέμπτη 10-11

Διδασκαλία

Θεωρία Κεραιών
Φυσική Στοιχείων Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας
Ασύρματη Διάδοση
Νέες Τεχνολογίες Φωτοβολταϊκών Στοιχείων
Εργαστηριακές Εφαρμογές Θεωρίας Κεραιών και Μικροκυμάτων