Παρασκευή, 18 10 2019

Ανάλυση ΣΗΕ (εργαστήριο)

Περιγραφή: Ανάλυση ΣΗΕ (εργαστήριο)

1. Η εγγραφή και η επιλογή ώρας εργαστηρίου για το μάθημα "Ανάλυση Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας (Εργαστήριο)" γίνεται μόνο με την εγγραφή σας στην αντίστοιχη "Ομάδα Χρηστών" έως την Κυριακή 8/10. 

2) Την Τρίτη 10/10 θα πραγματοποιηθεί η εισαγωγική Άσκηση 1 του εργαστηρίου για όλες τις ομάδες. Το πρόγραμμα των υπόλοιπων 6 ασκήσεων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών (Κυριακή 8/10). 

3) Τα φυλλάδια του εργαστηρίου θα μοιράζονται την Τρίτη 3/10 11:15-12:15 και Παρασκευή 6/10 12:00-13:00. 

4) Ακολουθούν τα email επικοινωνίας με εργαστηριακούς συνεργάτες

Άσκηση 2: Αθηνά Παπαευαγγέλου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Άσκηση 3: Δέσποινα Μακρυγιώργου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Άσκηση 4: Παναγιώτης Παπαγεωργίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

'Ασκηση 5: Δήμητρα Μακρυγιώργου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Άσκηση 6: Ιωάννης Μπουλούμπασης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Άσκηση 1 και 7: όλοι οι παραπάνω

 1. Ακολουθεί ο τρόπος υπολογισμού του Τελικού Βαθμού βάσει της απόδοσης στις εργαστηριακές ασκήσεις.
  ΤΒ=0.1*Β1+0.1*Β2+0.1*Β3+0.1*Β4+0.1*Β5+0.1*Β6+0.4*Β7
  , όπου
  ΤΒ: Τελικός Βαθμός
  Β1: Βαθμός άσκησης 1 (50% συμμετοχή, 50% αναφορά)
  Β2: Βαθμός άσκησης 2 (50% συμμετοχή, 50% αναφορά)
  Β3: Βαθμός άσκησης 3 (50% συμμετοχή, 50% αναφορά)
  Β4: Βαθμός άσκησης 4 (60% συμμετοχή, 40% αναφορά)
  Β5: Βαθμός άσκησης 5 (40% συμμετοχή, 60% αναφορά)
  Β6: Βαθμός άσκησης 6 (50% συμμετοχή, 50% αναφορά)
  Β7: Βαθμός άσκησης 7 (100% συμμετοχή, όχι αναφορά)
  Σημείωση: Η Άσκηση 7 δεν διεξάγεται σε ομάδες, αλλά ατομικά.

6) Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά τον κανονισμό του εργαστηρίου που ακολουθεί.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (7o Εξάμηνο)

1. Σημειώνεται ότι η έναρξη του εργαστηρίου θα γίνεται ακριβώς τις ώρες που ανακοινώνονται με το πρόγραμμα. Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να ευρίσκονται στο εργαστήριο πριν την έναρξή του. Οι φοιτητές που δεν δηλώνουν το μάθημα στο ηλεκτρονικό σύστημα (progress) δεν έχουν δικαίωμα παρακολούθησης των εργαστηρίων, οπότε διαγράφονται και από την αντίστοιχη ομάδα με το κλείσιμο των δηλώσεων.
2. Οι φοιτητές υποχρεούνται να παραδίδουν ηλεκτρονικά τις απαντήσεις τους στις ερωτήσεις κάθε άσκησης μέσω του eClass εντός 3 ημερών από τη διεξαγωγή του εργαστηρίου, διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτοί στην επόμενη άσκηση. Η διαδικασία παράδοσης θα ανακοινωθεί στο εισαγωγικό μάθημα. Κάθε φοιτητής παραδίδει τις δικές του απαντήσεις στις ασκήσεις, δηλαδή η παραδοτέα αναφορά είναι ατομική. Η αντιγραφή, μερική ή ολική, τιμωρείτε με μηδενισμό της αναφοράς της αντίστοιχης άσκησης.
3. Με την έναρξη του εργαστηρίου οι φοιτητές εξετάζονται για την ικανοποιητική κατανόηση της άσκησης, που πρόκειται να εκτελέσουν. Μη ικανοποιητική γνώση του αντικειμένου συνεπάγεται την απόρριψη του φοιτητή στην άσκηση.
4. Οι φοιτητές πρέπει να πραγματοποιήσουν υποχρεωτικά όλες τις ασκήσεις του εργαστηρίου. Μία εβδομάδα ασκήσεων διατίθεται για τη συμπληρωματική εκτέλεση ασκήσεων και οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μία μόνο άσκηση που πιθανόν δεν πραγματοποίησαν επιτυχώς κατά την προγραμματισμένη περίοδο των έξι πρώτων ασκήσεων.
5. Η βαθμολογία κάθε εργαστηριακής άσκησης υπολογίζεται από τον βαθμό της αναφοράς και το βαθμό της προσωπικής συμμετοχής κατά τη διεξαγωγή της άσκησης με διαφορετικές βαρύτητες ανάλογα με την άσκηση. Ο τελικός βαθμός υπολογίζεται από τον μέσο όρο των εργαστηριακών ασκήσεων.

Π. Βοβός

Dr Panagis Vovos
Power Systems Laboratory
Dept Of Electrical and Computer Engineering
University of Patras, Greece