Δευτέρα, 14 10 2019

Πρόγραμμα Εργαστηρίων Μαθήματος "Δίκτυα Επικοινωνίας Υπολογιστών" & Εγγραφή στις Ομάδες Εργαστηρίου

Περιγραφή: Πρόγραμμα Εργαστηρίων Μαθήματος "Δίκτυα Επικοινωνίας Υπολογιστών" & Εγγραφή στις Ομάδες Εργαστηρίου

Ανακοινώνεται ότι τα εργαστήρια του μαθήματος "Δίκτυα Επικοινωνίας Υπολογιστών" θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα Δευτέρα 29/2.

Θα διεξαχθούν 6 εργαστηριακές ασκήσεις. Οι παρουσίες είναι υποχρεωτικές ενώ επιτρέπεται μόνο μία απουσία η οποία όμως θα πρέπει να αναπληρωθεί στο τέλος σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Όποιος φοιτητής/φοιτήτρια δεν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό και των 6 εργαστηριακών ασκήσεων χάνει το δικαίωμα εξετάσεων στις εξεταστικές Ιουνίου-Σεπτεμβρίου 2016 και θα πρέπει να επαναλάβει τα εργαστήρια το επόμενο αντίστοιχο ακαδημαϊκό εξάμηνο.

Οι εργαστηριακές ασκήσεις θα διεξαχθούν σε 8 ομάδες στις οποίες θα πρέπει να εγγραφούν οι φοιτητές μόνοι τους με βάση την προτίμησή τους και τη διαθεσιμότητα των θέσεων που έχουν καθοριστεί. Οι ομάδες έχουν δημιουργηθεί στον αντίστοιχο χώρο "Ομάδες Χρηστών" του eclass και για την εγγραφή στις ομάδες απαιτείται εγγραφή στο αντίστοιχο μάθημα του eclass. Κάθε ομάδα θα εκτελεί τις εργαστηριακές ασκήσεις ανά 15νθήμερο. Καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στις ομάδες Παρασκευή 26/2.

Αναλυτική περιγραφή του Ωρολογίου προγράμματος ανά ομάδα μπορείτε επίσης να βρείτε στο eclass στον κατάλογο "Εργαστήρια » Εργαστήρια 2016". Η περιγραφή των εργαστηριακών ασκήσεων θα ανακοινωθεί μέσα στην βδομάδα.

Ο Διδάσκων

Σ. Δενάζης