Παρασκευή, 18 10 2019

Δηλώσεις μαθημάτων Δ.Π.Μ.Σ. "Κατανεμημένη Πράσινη Ηλεκτρική Ενέργεια ..." για το εαρινό εξάμηνο

Περιγραφή: Δηλώσεις των μεταπτυχιακών μαθημάτων του Δ.Π.Μ.Σ. "Κατανεμημένη Πράσινη Ηλεκτρική Ενέργεια και οι Προηγμένες Δικτυακές Υποδομές για τη Διαχείριση και την Οικονομία της" για το εαρινό εξάμηνο

Οι δηλώσεις των μεταπτυχιακών μαθημάτων του Δ.Π.Μ.Σ. "Κατανεμημένη Πράσινη Ηλεκτρική Ενέργεια και οι Προηγμένες Δικτυακές Υποδομές για τη Διαχείριση και την Οικονομία της" για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 θα πραγματοποιηθούν:

από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

στη διεύθυνση: https://progress.upatras.gr/

 

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τους κωδικούς σας μπορείτε να επικοινωνήστε με το  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την ηλεκτρονική γραμματεία (ενώ συνδέεστε με τις άλλες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου) θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από τη Γραμματεία