Δευτέρα, 21 10 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ERASMUS+ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ

Περιγραφή: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ERASMUS+ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ

Προς: τις Γραμματείες των Τμημάτων

Κοιν.: τους Συντονιστές Erasmus των Τμημάτων

Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

Σας αποστέλλουμε συνημμένα την πρόσκληση για συμμετοχή των φοιτητών στο πρόγραμμα Erasmus+  το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016Παρακαλούνται οι γραμματείες των Τμημάτων να  αναρτήσουν την επισυναπτόμενη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε εμφανές σημείο του πίνακα ανακοινώσεων, καθώς και στις ιστοσελίδες των Τμημάτων για την ευρύτερη ενημέρωση των φοιτητών όλων των κύκλων σπουδών.

Επίσης, σας παρακαλούμε να τοποθετήσετε τα φυλλάδια για το Erasmus + που θα λάβετε ταχυδρομικά σε εμφανή σημεία των Γραμματειών (γκισέ εξυπηρέτησης), για να προωθηθούν προς τον φοιτητικό πληθυσμό των Τμημάτων σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (κ.Δήμητρα Σταματοπούλου, τηλ.: 2610-969029, E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. " style="color:purple"> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )