Παρασκευή, 18 10 2019

Συμμετοχή Φοιτητών σε Διεθνή 'Ερευνα για το Πανεπιστήμιο Πατρών

Αγαπητέ Φοιτητή, Αγαπητή Φοιτήτρια,

 Ανανεώσαμε την πρόσκλησή μας για συμμετοχή στη δημοσκόπηση trendence Graduate Barometer 2015 – European Edition, τη μεγαλύτερη δημοσκοπική έρευνα στην Ευρώπη για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και την επαγγελματική σταδιοδρομία. Για να σας ευχαριστήσει για τη συμμετοχή σας, ο ερευνητικός μας συνεργάτης Ινστιτούτο trendence στο Βερολίνο, πρόσθεσε μια επιπλέον κλήρωση με βραβεία για εσάς.

 Το πανεπιστήμιό μας είναι ένα από τα 1000 και περισσότερα πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο trendence Graduate Barometer, τη μεγαλύτερη δημοσκοπική έρευνα για την επαγγελματική σταδιοδρομία και την εκπαίδευση. Οι ερωτήσεις που καλείσθε να απαντήσετε αφορούν το πόσο ικανοποιημένοι είστε από τις σπουδές σας και τις προσδοκίες σας σχετικά με τη μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία. Η δημοσκόπηση συγκεντρώνει τις απόψεις φοιτητών από ολόκληρη την Ευρώπη και διερευνά τις ομοιότητες και τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν.

 Για να συμμετάσχετε, πατήστε εδώ:  https://collector2.s.trendence-survey.com/nq.cfm?q=f42d8b84-f162-4333-bdee-bac3b1900d7e&nqurlgbe=3129

 Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με τους μέσους όρους των αποτελέσματων των φοιτητών στην Ευρώπη. Επιπλέον σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα ακόλουθα βραβεία:

 5 x € 500 BestChoice Europe eShop vouchers*

  • 10 x € 200 BestChoice Europe eShop vouchers*

 Πέρα από αυτά τα βραβεία, όλοι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου και έχουν επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου “Θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση ” μπορούν να κερδίσουν επιπλέον:

 10 κουπόνια των 10 € για την αγορά βιβλίων ή άλλων προϊόντων από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα 

 Οι φοιτητές που θα κερδίσουν το επιπλέον βραβείο θα ενημερωθούν και θα λάβουν το κουπόνι τους μέσω email τον Μάρτιο 2015.

 Η δημοσκόπηση διενεργείται με τη σύμπραξη του ερευνητικού μας συνεργάτη, του Ινστιτούτου trendence. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν ανώνυμες και ότι τα στοιχεία σας προστατεύονται πλήρως νομικά.

*Εξαργυρώστε το κουπόνι σας από την BestChoice Europe σε περισσότερα από 100 γνωστά καταστήματα, εστιατόρια, κινηματογράφους, ξενοδοχεία, καταστήματα Internet, εκδηλώσεις κ.λπ. Μπορείτε να εξαργυρώσετε το ποσό των κουπονιών σας σε διαφορετικά συνεργαζόμενα  καταστήματα καθώς και να συνδυάσετε αρκετά κουπόνια μαζί.

    Από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων