Πέμπτη, 17 10 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ (ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2018-19)

Περιγραφή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ (ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2018-19)

Α: Υποψήφιοι Διδάκτορες που είναι εκτός του υποσυστήματος της Ηλεκτρονικής Γραμματείας 

Οι ανανεώσεις εγγραφών - δηλώσεις μαθημάτων για τους υποψήφιους διδάκτορες, που είναι εκτός του υποσυστήματος της Ηλεκτρονικής Γραμματείας, για το εαρινό εξάμηνο 2018-2019 θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως 31-3-2019, και θα γίνουν μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , όπου θα πρέπει να αναφέρονται: 

-        το ονοματεπώνυμο,

-        ο Α.Μ.,

-        τα χρωστούμενα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου (αν υπάρχουν).

         Παρακαλούμε η αποστολή των e-mail να γίνεται από λογαριασμό του Τμήματος ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή του Πανεπιστημίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).  

         Οι υποψήφιοι διδάκτορες που θέλουν να κάνουν αλλαγές μαθημάτων θα καταθέτουν έντυπα τη δήλωση τους στη Γραμματεία του Τμήματος, τις ημέρες και ώρες της θυρίδας (Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη, 11:30 – 13:30) ή στο κουτί που βρίσκεται έξω από τους χώρους της Γραμματείας.


Β: Υποψήφιοι Διδάκτορες που είναι στο υποσύστημα της Ηλεκτρονικής Γραμματείας 

Οι ανανεώσεις εγγραφών για τους υποψήφιους διδάκτορες, που είναι στο υποσύστημα της Ηλεκτρονικής Γραμματείας, για το εαρινό εξάμηνο 2018-2019 μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι 31-3-2019 και θα γίνουν μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας στη διεύθυνση https://progress.upatras.gr. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση από τη Γραμματεία για τις δηλώσεις μαθημάτων.