Τρίτη, 15 10 2019

Ανανέωση εγγραφής ΥΔ για το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019

Περιγραφή: Ανανέωση εγγραφής ΥΔ για το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α: Υποψήφιοι Διδάκτορες που είναι εκτός του υποσυστήματος της Ηλεκτρονικής Γραμματείας

Οι ανανεώσεις εγγραφών - δηλώσεις μαθημάτων για τους υποψήφιους διδάκτορες, που είναι εκτός του υποσυστήματος της Ηλεκτρονικής Γραμματείας, για το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019 θα πραγματοποιηθούν από 1-9-2018 μέχρι 30-9-2018, και θα γίνουν μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , όπου θα πρέπει να αναφέρονται: 

-       το ονοματεπώνυμο,

-       ο Α.Μ.,

-       τα χρωστούμενα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου (αν υπάρχουν).

Παρακαλούμε η αποστολή των e-mail να γίνεται από λογαριασμό του Τμήματος ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή του Πανεπιστημίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).  

Οι υποψήφιοι διδάκτορες που θέλουν να κάνουν αλλαγές μαθημάτων θα καταθέτουν έντυπα τη δήλωση τους στη Γραμματεία του Τμήματος, τις ημέρες και ώρες της θυρίδας (11:30 – 13:30) ή στο κουτί που βρίσκεται έξω από τους χώρους της Γραμματείας.

Β: Υποψήφιοι Διδάκτορες που είναι στο υποσύστημα της Ηλεκτρονικής Γραμματείας

Οι ανανεώσεις εγγραφών για τους υποψήφιους διδάκτορες, που είναι στο υποσύστημα της Ηλεκτρονικής Γραμματείαςγια το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019 μπορούν να πραγματοποιηθούν από 1-9-2018 μέχρι 30-9-2018 και θα γίνουν μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας στη διεύθυνση https://progress.upatras.gr. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση από τη Γραμματεία για τις δηλώσεις μαθημάτων.

--------------------------------------------------------------------------------

Πανεπιστήμιο Πατρών

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών

Γραμματεία 

Τμήμα Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών

Τηλ. 2610996422

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-------------------------------------------------------------------------------