Τρίτη, 25 06 2019

Ανακοίνωση για ανανέωση εγγραφής εαρινού εξαμήνου των υποψηφιων διδακτόρων

Περιγραφή: Ανακοίνωση για ανανέωση εγγραφής εαρινού εξαμήνου των υποψηφιων διδακτόρων

Α. Οι ανανεώσεις εγγραφών - δηλώσεις μαθημάτων για τους υποψήφιους διδάκτορες, που είναι εκτός του υποσυστήματος της Ηλεκτρονικής Γραμματείας, για το εαρινό εξάμηνο 2016-2017 θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως 24-3-2017, και θα γίνουν μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , όπου θα πρέπει να αναφέρονται: 

-       το ονοματεπώνυμο,

-       ο Α.Μ.,

-       τα χρωστούμενα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου (αν υπάρχουν).

Παρακαλούμε η αποστολή των e-mail να γίνεται από λογαριασμό του Τμήματος ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή του Πανεπιστημίου( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).  

Οι υποψήφιοι διδάκτορες που θέλουν να κάνουν αλλαγές μαθημάτων θα καταθέτουν έντυπα τη δήλωση τους στη Γραμματεία του Τμήματος, τις ημέρες και ώρες της θυρίδας (11:30 – 13:30) ή στο κουτί που βρίσκεται έξω από τους χώρους της Γραμματείας.

Β. Οι ανανεώσεις εγγραφών - δηλώσεις μαθημάτων για τους υποψήφιους διδάκτορες, που είναι στο υποσύστημα της Ηλεκτρονικής Γραμματείαςγια το εαρινό εξάμηνο 2016-2017 θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως 24-3-2016 και θα γίνουν μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας στη διεύθυνση https://progress.upatras.gr

Προσοχή: για όσα μαθήματα δεν εμφανίζονται μέσα στη δικτυακή πύλη η δήλωσή τους θα γίνεται εγγράφως στη Γραμματεία του Τμήματος (ΔΗΛΩΣΗ 1: για διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους, ΔΗΛΩΣΗ 2: για διπλωματούχος/πτυχιούχους μη Ηλεκτρολόγους).

Από τη Γραμματεία