Δευτέρα, 21 10 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Αρχεία:
Download this file (ΕΞ_2016_368.pdf)ΕΞ_2016_368.pdf

Περιγραφή: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΗΜΤΥ) του Πανεπιστημίου Πατρών, στην υπ’ αριθμ. 04-08/12/2015 συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης Ειδικής Σύνθεσης, αποφάσισε την έναρξη διαδικασίας επιλογής σαράντα (40) υποψήφιων διδακτόρων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Η επιστημονική δραστηριότητα του Τμήματος ευρίσκεται κυρίως στις περιοχές: Συστήματα Ηλεκτρικής Ενέργειας, Συστήματα και Αυτόματος Έλεγχος, Τηλεπικοινωνίες και Τεχνολογία Πληροφορίας, Ηλεκτρονική και Υπολογιστές (www.ece.upatras.gr).

Στο Π.Μ.Σ. του Τμήματος ΗΜΤΥ γίνονται δεκτοί, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Εσωτερικού Κανονισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας Π.Μ.Σ., κάτοχοι τίτλου σπουδών:

α)  Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Τμημάτων της ημεδαπής ή ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής.

β)  Διπλωματούχοι Μηχανικοί άλλων Τμημάτων Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή ισότιμων της αλλοδαπής.

γ)  Πτυχιούχοι Τμημάτων Φυσικής, Μαθηματικών και Επιστήμης Υπολογιστών ή Πληροφορικής θετικής κατευθύνσεως ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμων της αλλοδαπής.

δ)  Πτυχιούχοι Σχολής Μηχανικών Αεροπορίας (Μηχανικοί Ηλεκτρονικών και Τηλεπικοινωνιών).

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Αναλυτική βαθμολογία και τίτλους σπουδών. Σε περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών προέρχονται από Πανεπιστήμιο αλλοδαπής απαιτείται η σχετική βεβαίωση ισοτιμίας και αντιστοιχίας από τον ΔΟΑΤΑΠ.
  • Δύο (τουλάχιστον) συστατικές επιστολές (πρωτότυπες)
  • Αντίτυπα επιστημονικών εργασιών (εάν υπάρχουν)
  • Αποδεικτικά στοιχεία επαρκούς γνώσης ξένης γλώσσας
  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  • Πρόσφατη φωτογραφία 

Προϋπόθεση για την επιλογή Υποψήφιων Διδακτόρων είναι να έχει ελάχιστο βαθμό διπλώματος/πτυχίου εξήμισυ (6.5) ή ισοδύναμο αυτού. Σε περίπτωση οριακής βαθμολογίας η επιτροπή θα αποφασίζει κατόπιν συνεντεύξεως με τον υποψήφιο, συνεκτιμώντας πρόσθετα στοιχεία του φακέλου του.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την ημερομηνία ανάρτησης της Πρόσκλησης στο δικτυακό τόπο του Τμήματος μέχρι και 4.3.2016, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://matrix.upatras.gr/sap/bc/webdynpro/sap/zups_pg_adm  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Τμήματος ΗΜΤΥ, τηλ. 2610996422, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Καθηγητής Σταύρος Κουμπιάς