Παρασκευή, 18 10 2019

Ανανεώσεις εγγραφών - δηλώσεις μαθημάτων, για τους υποψήφιους διδάκτορες για το χειμερινό εξάμηνο 2015-2016

Περιγραφή: Ανανεώσεις εγγραφών - δηλώσεις μαθημάτων, για τους υποψήφιους διδάκτορες για το χειμερινό εξάμηνο 2015-2016

Οι ανανεώσεις εγγραφών - δηλώσεις μαθημάτων, για τους υποψήφιους διδάκτορες για το χειμερινό εξάμηνο 2015-2016, θα πραγματοποιηθούν από 1-9-2015 έως 30-9-2015, και θα γίνουν μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , όπου θα πρέπει να αναφέρονται:

  • το ονοματεπώνυμο,
  • ο Α.Μ.,
  • τα χρωστούμενα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου (αν υπάρχουν).

Παρακαλούμε η αποστολή των e-mail να γίνεται από λογαριασμό του Τμήματος ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή του Πανεπιστημίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).  

Οι υποψήφιοι διδάκτορες που θέλουν να κάνουν αλλαγές μαθημάτων θα καταθέτουν έντυπα τη δήλωση τους στη Γραμματεία του Τμήματος, τις ημέρες και ώρες της θυρίδας (11:30 – 13:30).

Από τη Γραμματεία